Weerbericht Medemblik 20 maart – zonovergoten dag, later omslag en regen

wv0320

Medemblik – Zoals wij gisteren de dag begonnen, zo zullen wij vandaag de dag eindigen, met bewolking en de eerste neerslag. Maar in de tussentijd wordt het vandaag een zonovergoten lentedag met een temperatuur die bijna de 19 á 20 graden zal halen. De wind is vrij krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. Tegen het einde van de middag komt er een front onze regio binnendrijven en zorgt voor bewolking en daar gaat vannacht de eerste regen uitvallen.

Vrijdag is een geheel andere dag dan vandaag, veel bewolking, een temperatuur die 9 tot 10 graden lager ligt dan vandaag, maximaal 10 graden, en het kans soms even stevig doorregenen. De wind is vrij krachtig tot krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Het weekend verloopt ook sterk wisselvallig met zowel op zaterdag als zondag nog een paar regenbuien en een temperatuur die tussen de 10 en 11 graden schommelt. Na het weekend afnemende buienkansen en komt het weer in een wat rustigere vaarwater. In de loop van de volgende week zal de temperatuur ook weer iets stijgen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.