Medemblik Actueel.

Ongevallen

Vijf gewonden bij verkeersongeval Veenakkers Wervershoof

Wervershoof – Woensdagmiddag zijn vijf personen gewond geraakt bij een verkeersongeval aan de Veenakkers. Rond 12.30 uur reed een auto de kruising Driehuizen/Veenakkers op in de richting van de Tolweg. Van links kwam van de Driehuizen een andere auto die in de richting van de Westfrisiaweg reed. Op de kruising reed laatstgenoemde auto tegen de rechterkant van de eerste auto.

In de eerstgenoemde auto zaten drie Polen, met een 31-jarige man achter het stuur. Twee van hen zijn door de brandweer uit de auto bevrijd. In de tweede auto zaten twee vrouwen met een 59-jarige vrouw uit Schiedam achter het stuur. Alle vijf personen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt nog onderzocht hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Reageer op dit onderwerp

X