4.1 C
Medemblik
27 januari 2021 11:38
Medemblik Actueel.

Parkeerplaatsen Abbekerk op de schop

Abbekerk – De parkeerterreinen van het Zeemansrond en de Kosterkring in Abbekerk worden vernieuwd. De situatie is namelijk niet heel handig en ook de uistraling kan een opknapbeurt gebruiken.

Wat gaat er gebeuren?

De aanwonenden hebben een brief gekregen over wat ze kunnen verwachten. Nu zijn er twee aparte parkeerplaatsen en daar wordt er één van gemaakt, met een drempel tussen de Kosterkring en Zeemansrond. Waar nodig wordt straatwerk hersteld, er komt meer verlichting, de riolering wordt op sommige plaatsen vernieuwd en de bomen worden gekapt.

Waar en wanneer merkt u er iets van?

Misschien heeft u al iets gemerkt van werkzaamheden aan de verlichting. Daarna komen dus nog de riolering, het straatwerk en het openbaar groen aan bod. Bij dit laatste wordt eerst nog gekeken of er geen vogels of vleermuizen in de bomen zitten, zodat ze gekapt kunnen worden. Daarom is nu nog niet zeker wanneer de werkzaamheden precies plaatsvinden. Het kan zijn dat aanwonenden en mensen die wat verder wonen werkverkeer tegenkomen.

Parkeerplaatsen Abbekerk op de schop

Reageren via facebook