14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 22:54
Medemblik Actueel.

GemeenteBelangen ‘Een fantastische uitslag’ deze verkiezingen

Medemblik – In ons rondje langs de politieke slagvelden hebben wij ook GemeenteBelangen om een reactie gevraagd over de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. GemeenteBelangen ging van 3 naar 4 zetels.    Fractievoorzitter Roel Braaksma reageerde op onze vraag hoe zij de verkiezingen hebben ervaren als volgt.

‘Een fantastische uitslag voor GemeenteBelangen om van 3 naar 4 zetels te gaan. Nog mooier is dat we ruim 800 stemmen meer hebben gehaald dan in 2010: een stijging van maar liefst 43%. Onze positief-kritische manier van oppositie voeren van de afgelopen jaren heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn bereid om bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen en te gaan voor leefbare kernen, stimulering van de lokale economie en meer participatie van burgers en bedrijven.

Graag danken wij alle kiezers die hun vertrouwen aan onze partij hebben geschonken. En wij zullen dan ook ons uiterste best doen om dat vertrouwen niet te beschamen. Eerlijkheid duurt het langst en betaalt zich altijd weer terug.

Reageren via facebook