11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:05
Medemblik Actueel.

Ook landschap Noord-Holland doet mee met NLdoet!

Medemblik – Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bij Landschap Noord-Holland kunt u dan ook meedoen met een leuke vrijwilligers activiteit. Wij nodigen iedereen uit om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Landschap Noord-Holland werkt dagelijks intensief samen met 9.000 vrijwilligers. De natuur kan niet zonder vrijwilligers!

Klussen in het Ilperveld

In het Ilperveld vlakbij Amsterdam kunt u mee doen met verschillende klussen. Zo kunt u helpen het de tuin en het terras op te knappen, de boten schoonmaken, de voortuin opnieuw inrichten of helpen onkruid te verwijderen.  Meld u snel aan via de website van NLdoet.

In de 2013 NLdoet editie waren 310.000 Nederlanders actief bij meer dan 8.400 klussen, een recordaantal.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?