16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 19:19
Medemblik Actueel.

Grote inbreng voor veiling tijdens teampresentatie Rob Hartog

rob hartog

Abbekerk – Tijdens de teampresentatie zal een veiling worden gehouden ten goede van Stichting Against Cancer. De inbreng voor deze veiling is, na het succes van vorig jaar, nu wederom al overweldigend!Zo stelt de Pioen Goudsmeden uit Bergen een 14 karaat witgouden ring met diamant beschikbaar, en Kartcentrum Lelystad stelt zelfs een kinder kart beschikbaar voor kinderen van 7 tot 12 jaar!

Het kartcircuit in Lelystad ligt nabij het vliegveld met een baan van 735 meter lang, zeven meter breed en veel uitdagende bochten. En, daar zijn er niet zoveel van, het is een outdoor baan. Hier onderga je het ware Grand Prix-gevoel. Dit is racen in optima forma. En zijn Michael Schumacher en Jos Verstappen niet ook op een kartbaan begonnen..? KCL is een uniek kartcircuit, dat het kartcentrum voor de Randstad is en omgeving en heeft – van de karts tot en met het tijdwaarnemingssysteem – topkwaliteit in huis. En daar is niets aan gelogen. Maar zij hebben liever dat u zelf komt kijken. Meer informatie: www.kartbaanlelystad.nl

Het programma voor de Teampresentatie op zaterdag 22 maart in Het Nieuwe Bonte Paard ziet er als volgt uit:
20:00 uur zaal open met gratis koffie en gebak
21:00 uur Teampresentatie met show, geluid en spektakel
22:00 uur Veiling voor Stichting Against Cancer
23:00 uur Live muziek van BITE met zang van Paula Leek 

Jong en oud is van harte welkom!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?