Weerbericht Medemblik 18 maart – Bewolkte dag, misschien een spatje regen

wv0318

Medemblik – Met een kleine uitspatting op de donderdag wanneer de temperatuur kan oplopen tot 18 graden, gaan wij richting een kleine weersomslag. Vandaag is het een groot deel van de dag grijs en wordt het niet warmer dan 12 graden. De wind is vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Vannacht koelt het af naar zo’n 7 graden.

Woensdag begint nog bewolkt maar richting de middag zal ook de zon zich af en toe laten zien, het wordt al een stuk warmer dan vandaag met 15 graden op de meter.  De wind is vrij krachtig later afzwakkend naar zwak en waait uit het zuidwesten.

Donderdag wordt een stralende dag met veel zon, hoge temperaturen en een vrij krachtige wind uit het zuidwesten, na donderdag is het tijdelijk gedaan met het warme voorjaarsweer en gaan wij terug naar wisselvallig weer met regelmatig een bui.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.