24e Medemblikker Lentetoernooi met perfect game

Medemblik – Afgelopen weekend was het weer zover: Het Lentetoernooi! Voor Bowling vereniging Medemblik het hoogtepunt van het jaar. Bowlers uit voornamelijk Noord-Holland maar ook enkele daarbuiten komen naar Medemblik om goed te bowlen en uiteraard voor de gezelligheid.

Op vrijdag lieten de eerste bowlers zien wat ze waard waren. Direct werd duidelijk dat ook dit jaar het niveau erg hoog ligt met veel 200 games en hoge gemiddeldes, en ook op zaterdag en vooral zondag wisten veel bowlers een hoog niveau te halen. Indien het bowlen toch niet helemaal lekker ging konden de bowlers en aanhang een gokje wagen in de goedgevulde loterij.

De zondag is traditioneel de drukste dag, dan komen de teams van verderop in het land en aansluitend de finales.De finalisten komen op met muziek, terwijl ze worden voorgesteld, net als bij het darten.Dit is altijd een hele happening mede doordat teamgenoten een ander liedje laten draaien dan de finalist heeft aangevraagd. (Hilariteit alom).

Samantha Greiner van Bowling vereniging Julianadorp wist in de finale tot ieders verrassing een 300-game te gooien! Dit is een absoluut hoogtepunt in het Lentetoernooi, het komt zelden voor dat in een handicaptoernooi 300 wordt gegooid en al helemaal in de finale. Uiteraard wist Samantha met deze perfecte game het toernooi te winnen met een gemiddelde van 223 inclusief handicap.

Bij de heren wist jeugdspeler Yorick van Deutekom, eveneens van BV Julianadorp, de eerste plaats te bemachtigen met een gemiddelde van 232 inclusief handicap.

De prijsuitreiking werd extra speciaal werd omdat de eigenaar van Bowling en Partyhouse Medemblik Samantha een 300-pin aanbood en een geldbedrag. Een memorabel moment.

Na de prijsuitreiking nog mooi nazitten met een grote groep en vooral nagenieten na een geslaagd toernooi.

Op naar het 25e Lentetoernooi welke gehouden zal worden van 13 t/m 15 maart 2015.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.