Weerbericht Medemblik 15 maart – Kleine terugslag..

wv0315

Medemblik – Het stralend lente weer zit er voorlopig wel even op. We moeten tijdelijk een pas op de plaats maken voor wat onstabieler weer met meer bewolking en een toenemende kans op neerslag. Koud wordt het niet, met gemiddeld 12 tot 14 graden blijft de temperatuur boven normaal voor de tijd van het jaar.

Vandaag is het overwegend bewolkt en loopt de temperatuur op naar 11 graden. De vrij krachtige wind 4Bft, waait uit het westen en neemt een fikse lading bewolking mee waardoor wij de zon vandaag vrijwel niet te zien krijgen. In de nacht naar zondag koelt het af naar 8 graden en komen er brede opklaringen.

Deze opklaringen zullen ook morgen de dag bepalen, het wordt een vrij zonnige dag met een iets hogere temperatuur dan vandaag 13 tot 15 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen. Zondagnacht koelt het af naar 6 graden.

De nieuwe week begint nog zonnig maar al snel zal de bewolking dikker en dikker worden en verdwijnt de zon uitbeeld. Vanaf woensdag stijgt de kans op neerslag.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.