Informatiebijeenkomst startende zorg ZZP’ers

HOORN – Zorgzuster Omring organiseert op 27 maart een informatiebijeenkomst voor startende ZZP’ers. De bijeenkomst zal plaatsvinden op de locatie Omring Het Baken, Nieuwe Steen 36 te Hoorn. Er is een middagbijeenkomst van 13:00 tot 15:00 uur en een avondbijeenkomst van 19:00 tot 21:00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst wordt aan ZZP’ers informatie gegeven over o.a. de belastingdienst, een VAR-verklaring en specifieke voorwaarden in de zorg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via zorgzuster@omring.nl, onder vermelding van naam en adresgegevens.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.