7.7 C
Medemblik
24 november 2020 07:11
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 13 maart – op naar normale temperaturen voor maart

 wv0313

Medemblik – Vandaag is het nog volop genieten van een heerlijke volop zonnige dag met een temperatuur die oploopt naar zo’n 15 misschien wel 16 graden. Het is zo goed als onbewolkt en de wind is zwak 2Bft en waait uit het noorden. Vannacht koelt het af naar 3 graden.

Vrijdag is de laatste echt mooie dag met veel zon. De temperatuur zal niet meer zo hoog uitkomen, met 12 graden is het wel gedaan met de pret. In de middag komt er bewolking binnendrijven en draait de wind naar het westen. In de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur naar 7 graden.

Het weekend is wisselvallig, zaterdag veel bewolking en een temperatuur van 11 graden, zondag wat meer ruimte voor de zon en dan wordt het ook weer iets warmer 14 graden.  Volgende week blijven wij in een westelijke stroming zitten waardoor het wisselvallige weertype ons parten blijft spelen. Elke dag is er kans op wat neerslag en zal de zon maar sporadisch te zien zijn.

 

Reageren via facebook