Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Informatieavond DAN Nibbixwoud

Nibbixwoud – Meer weten over de plannen rond de DAN? Kom dan op maandag 17 maart naar de informatieavond op het gemeentehuis. Vanaf 19.30 uur wordt informatie verstrekt over het inrichtingsplan (de velden, en het openbare gebied) en het plan van de architect voor het gebouw.

De DAN

De gemeenteraad besloot in 2010 geld beschikbaar te stellen voor een multifunctionele accommodatie die onderdak bied aan de cultuur- en sportverenigingen . Vanaf dat moment hebben vertegenwoordigers van Nibbixwoud en de gemeente het plan verder uitgewerkt. Op dit moment is het schetsplan van de architect klaar. Dit plan is nog niet definitief, maar geeft al wel een goede tussentijdse inkijk in het uiteindelijke resultaat.

Reageren via facebook