Gratis workshops afstemming budget en lifestyle

Westfriesland – Steunpunt Zorg voor Welzijn organiseert een aantal workshops budget en lifestyle voor inwoners van West-Friesland.

Hulp bij de organisatie van uw thuisadministratie

De Workshops Budget en Lifestyle zijn onderdeel van het project Budgetbuddy ABC. Dit project biedt hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en begrijpen van formele brieven. Hierdoor kan hun thuisadministratie in de knoei raken. In de workshops draait het om plezier, meedoen en het vergroten van de kans op een baan. De workshops worden door het Oranjefonds gefinancierd en zijn daarom kostenloos voor deelnemers.

Workshopthema ‘Anders zien’

De eerste workshop vindt plaats op 20 maart van 13.30 tot 16.00 uur. Het thema is “Anders zien”. Tijdens de workshop “Van niets naar waarde” leert u om van niets iets waardevols te maken en uzelf in een ander licht te zien. Deze workshop vindt plaats bij het Steunpunt aan de Commandeur Ravenstraat 49/40 in Hoorn. Het maximum aantal deelnemers is maximaal 20. Inschrijven kan tot 17 maart via e-mail: info@steunpuntzorgvoorwelzijn.nl of telefoon 0229-272196.

Workshop ‘Imago’

Op 5 april om 13.00 uur start de workshop ‘Imago’ bij kringloopwinkel Noppes aan De Marowijne 33 in Zwaag. Centraal staat ‘Wat wil je zijn en wat laat je zien’ in het kader van een baan vinden en houden. De workshop wordt begeleid door een modeshow vanuit de kledingrekken van Noppes. Budget hoeft immers geen belemmering te vormen om er baanfit uit te zien. Aansluitend wordt er geoefend in het samenstellen van de juiste sollicitatieoutfit met een klein budget. Meer informatie via Camiel van der Molen via e-mail: c.vandermolen@szvw.nlof telefoon 0229-272196.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.