Zaterdag 14 maart themaconcert Excelsior rule the waves

Andijk – Zaterdag 15 maart a.s. is het al weer tijd voor het jaarlijkse themaconcert van Muziekvereniging Excelsior Andijk: Excelsior Rule the Waves. Dit is vrij naar het onofficiële volkslied van Engeland: Rule Britannia, Britannia Rule the Waves. Alles wat met Engeland te maken heeft komt deze avond aan de beurt. Samen met dirigent Nick Hoogland heeft Excelsior een zeer gevarieerd programma voor u in elkaar gezet. Denk aan: The Best of Phil Collins, God save the Queen, Lord of the Dance en natuurlijk iets van de Beatles.

Nieuw dit jaar is dat Dikke- en Boezemvrienden konden kiezen uit 2 muziekstukken, waarvan degene met de meeste stemmen wordt uitgevoerd tijdens het concert. Als u wilt weten wat de keuze is geworden van de Vrienden, kom dan naar het concert!

Voorafgaande aan het concert organiseert Excelsior samen met Peter van Dorpshuis Cultura een High Tea voor leden en hun partners. Vrienden kunnen hier ook bij aanschuiven om zo al vast in een juiste stemming te komen voor het concert. Excelsior heeft daarvoor een speciale Vriendenprijs: Deelname aan de High Tea inclusief toegang tot het concert voor maar € 15,00 p/ persoon. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met: Henny Doorenbos,

telefonisch: 0228 -59 32 08 of via de mail: vrienden@excelsior-andijk.nl. Doe dit wel voor zondag 10 maart. Bent u nog geen vriend en wilt u hier wel gebruik van maken, dan kunt u zich natuurlijk als vriend aanmelden bij Henny en meteen gebruik maken van deze aanbieding.

  • Vriend bent u al voor € 10,00 per jaar. 
  • Het concert begint om 20.00 uur in Cultura, Kleingouw 112 in Andijk.
  • De zaal is open om 19.45 uur.  
  • Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar.
  • Toegang voor het concert is € 7,50. Vrienden betalen € 5,00.
  • Kijk voor meer informatie op: www.excelsior-andijk.nl.

Wij hopen u graag te zien op 15 maart!

Via De Binding

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.