Peter Ursem koopt Hyundai-dealer Pece

Hoorn – Dealerholding Peter Ursem koopt de Purmerendse Hyundai-dealer Pece. Dat bevestigt dga Pieter Ursem aan AutomotiveVoor Peter Ursem is Hyundai het derde merk in de groep, hij voerde al Nissan en Mitsubishi. Op de eigenaren van Pece na gaan de overige medewerkers mee naar het nieuwe bedrijf.

Volgens Pieter Ursem was er sprake van een snelle deal. “We waren eigenlijk nog maar kort in gesprek. Het is allemaal erg snel gegaan.” Ursem wilde Hyundai er graag bij hebben. “Je ziet tegenwoordig dat de verkooppiek bij een nieuw model heftig, maar wel korter is dan een paar jaar geleden. Met een extra merk heb je meer van deze pieken. Daarnaast hebben we alle vertrouwen in de toekomst van Hyundai. Voor ons is dit een manier om meer zekerheid voor de toekomst te verkrijgen.”

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.