32 C
Medemblik
12 augustus 2020 16:58
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 11 maart – eerst bewolking later zon

wv0311

Medemblik – Een rare dag was het gisteren met het weer, ineens draaide de wind naar het noordwesten en kwam er mist vanaf zee het land optrekken. Duidelijk merkbaar was de terugval in temperatuur, was het om 14:00 uur nog zo’n 15 graden nog geen half uur later was het nog maar 8 graden.

Vandaag starten wij met bewolking maar deze zal snel grotendeels oplossen waarna de zon weer de overhand krijgt. De temperatuur loopt op naar 14 graden bij een matige wind uit het noordoosten. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 3 graden.

Woensdag wordt weer een zonovergoten dag met een temperatuur die 2 graden hoger is dan vandaag, 15 á 16 graden. De wind start in het noordoosten maar draait in de middag naar het zuidoosten en zwakt af van matig naar zwak. In de nacht naar donderdag koelt het af tot zo’n 2 graden met kans op vorst aan de grond dus bevroren autoramen.

Donderdag en vrijdag zijn ook nog 2 zonovergoten dagen, donderdag wordt het 16 graden, vrijdag iets lager 14 graden.  De wind gaat naar de westhoek en dus neemt de kans op bewolking en neerslag toe na vrijdag.  In het weekend een stijgende kans op neerslag met lagere temperaturen. 

Hoe het weer na het weekend eruit komt te zien is spannend, sommige modelen laten een duidelijk frisser weertype zien andere modellen juist weer een weertype zoals wij de laatste week hebben gehad..

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?