3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 10:02
Medemblik Actueel.

Verkoop bouwgrond Kreeklanden Wognum

DSC02930

Medemblik – Op vrijdag 7 maart 2014 is de overeenkomst getekend voor de verkoop van bouwgrond in de laatste fase van het plan Kreeklanden II in Wognum. Bouwbedrijf Kuin B.V. uit Bovenkarspel koopt deze grond en bouwt hier in totaal 22 woningen. Wethouder Kasper Gutter: “De plannen van Kuin sluiten goed aan bij wat wij willen. Namelijk woningen waar vraag naar is. We zijn blij met een ontwikkeling als deze.”

Uitgangspunt in de verdeling over de verschillende woningbouwcategorieën is om deze zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag vanuit de markt. Daarom is gekozen voor 10 starterswoningen, 4 hoekwoningen met garage, 2 twee-onder-één kap woningen en 6 vrijstaande woningen.

Het bouwbedrijf start met de voorbereidingen voor de verkoopactiviteiten.

Reageren via facebook