Get up Stand up presenteert: Roel C. Verburg

Medemblik – Zondag 16 maart is er weer een Get up Stand up avond. Nee, herstel, Get up Stand up míddag. Het is van 15.00 uur tot 18.00 uur. Want zondagmiddag komt de top-comedian Roel C. Verburg met band naar Café Brakeboer. De bij leven al legendarische Roel C. Verburg, u kent hem misschien nog wel van de Comedy Knight (dit jaar weer op 5 april) waar hij zijn briljante liedjes op gitaar ten gehore bracht zoals de ‘Slechtste Rapper van de Straat’ en ‘De Opa van Mezelf’.

Nu presenteert Roel zijn nieuwe album ‘Het Gele Album’ voor u bij ons in Medemblik. Dus kom allemaal naar Café Brakeboer op zondagmiddag 16 maart om 15.00 uur om deze unieke gebeurtenis bij te wonen! Na de show is ‘Het Gele Album’ verkrijgbaar dat Roel persoonlijk voor u signeert.

Kaarten te verkrijgen via www.getupstandup.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.