1e MirandaMania Lentefestival in Medemblik

MEDEMBLIK – Op 15 maart presenteert Stichting MirandaMania het 1e MirandaMania Lentefestival. Diverse bandjes en artiesten treden belangeloos op voor diverse regionale goede doelen. Na de MirandaMania Spinningmarathon wordt MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot een ware muziektempel. Vorig jaar is het idee ontstaan om het podium te gebruiken voor een benefiet muziekfestival. Om 19:00 uur s’avonds gaat de zaal open.

De avond wordt gepresenteerd door een combinatie van het zangersduo Altijd Goed (Jaap Swagerman en Martin de Jager) en het DJ-duo Dance to the Legends (Peter Botman en André Hundman), bekend van A-meezing Rondom.

De optredende bands:

  • – No Excuse
  • – Quilty Pleasure
  • – The Petoempers
  • – Fu Fighters
  • – In Case of Silence
  • – de Medemblikker formatie Unique Creation

De muziek is heel divers en voor alle leeftijden. Er is voor elk wat wils. De toegang tot het festival is gratis.
De entreekaarten zijn af te halen bij verschillende afhaalpunten in Andijk, Blokker, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Wervershoof, Wieringerwerf en Wognum.Kijk voor meer informatie op www.mirandamania.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.