Westfriesland in Bedrijf – met oa: groeiinbedrijf, Van Vliet, Promobase en ondernemers&politiek in Medemblik

Medemblik – In aflevering 95 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl. Elke maandagmiddag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren.

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib201400308-uitzending[/soundcloud]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.