Weerbericht Medemblik 10 maart – zon maar ook wat stapelwolken

wv0310

Medemblik – Het houdt maar niet op met de lente. Na een extreem lange herfst, de winter vergeten we te noemen want die zijn wij overgeslagen, is de lente volgas begonnen. Gisteren werd het in onze regio bijna 19 graden en vandaag wordt het alweer volop zonnig en wordt het maximaal 16 misschien 17 graden. Wel is er wat meer bewolking aanwezig maar daar zal geen neerslag uitvallen. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar zo’n 5 graden.

Dinsdag is het weer wat frisser met 13 graden overdag en 3 graden in de nacht, de wind is dan namelijk tijdelijk naar het noordoosten gedraaid waardoor er koudere lucht vanuit het oosten onze kant op kan komen. Lang zal deze afkoeling niet duren, na woensdag zet de temperatuur weer een stijgende lijn richting de 15 á 16 graden overdag in. 

Neerslag van betekenis zal er deze week niet vallen, pas het aankomende weekend neemt de kans op neerslag toe vanwege een storing die dan onze kant op komt, de zon zal verdwijnen achter soms dichte bewolking met van tijd tot tijd wat neerslag.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.