21.3 C
Medemblik
5 augustus 2020 12:35
Medemblik Actueel.

Leerlingen Trinitas College Heerhugowaard actie voor kinderen die leven onder de armoede grens

Medemblik – Op vrijdag 21 maart 2014 tijdens de landelijke actie NL Doet van het Oranjefonds gaan de leerlingen uit klas 4B van het Trinitas College cadeaus inzamelen. Zij steunen hiermee Stichting Twinkle Stars met de realisatie van het ultieme 5 december gevoel oftewel  pakjesavond. Zij gaan bij de Action en Big Bazar het winkelend publiek vragen om een klein cadeautje te kopen voor een kind. Ook zijn er op deze dag een aantal scholieren actief aan het flyeren in Middenwaard in Heerhugowaard voor het werven van vrijwilligers en donateurs.

Stichting Twinkle Stars stimuleert het welzijn van kinderen die op of onder de armoede grens leven in West-Friesland door het organiseren van 3 activiteiten ; onbezorgd erop uit!, Sinterklaasfeest en het ultieme 5 december gevoel (cadeaus). Sinds de start in 2009 is de Stichting gegroeid naar momenteel ruim 600 kinderen die aangesloten zijn. Aangezien de doelgroep blijft groeien, hebben wij uw steun zeker nodig. Bezoek op 21 maart a.s. de Action of Big Bazar in de Middenwaard in Heerhugowaard en breng deze actie samen met de scholieren tot een succes!

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken op www.stichtingtwinklestars.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?