Bon-theater Medemblik – Jungle Book

Medemblik – Ruim een kwart eeuw geleden schreef de Engelse auteur Rudyard Kipling een verzameling oerwoudverhalen die hij bundelde in The Jungle Books. Sindsdien zijn deze verhalen talloze malen bewerkt en verfilmd. Jong en oud is bekend met de avonturen van het mensenjong Mowgli die opgroeit in het oerwoud te midden van de wolven.

OpusOne heeft Jungle Book al in 1996 bewerkt tot een spetterende theatervoorstelling; het behoort tot de hoogtepunten binnen het repertoire van dit populaire gezelschap. In een gloednieuwe en eigentijdse enscenering kan iedereen nu weer meeleven met de avonturen van Mowgli, zijn rondborstige vriend Baloo de Beer en de ranke panter Bagheera.

Mowgli is op zijn hoede voor de Apenbende en vooral voor de tijger Shere Khan, met wie hij een fel gevecht voert. De grootste strijd voert Mowgli echter met zichzelf. Zal hij, de koning van de jungle, ooit terugkeren naar de mensenwereld?

Bezoek de website: http://www.opusone.nl

Details:

  • Waar: Bontheater Medemblik
  • Wanneer: 22 maart 2014
  • Kosten: € 15,00 p.p
  • Informatie:info@bontheater.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.