14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 13:50
Medemblik Actueel.

BAMM op campagne

DSC04293.JPG

Andijk – Ook BAMM  moet zich laten zien en horen in de Campagne, of zo je wilt “Verkiezingsstrijd”  om de kiezers duidelijk te maken dat er echt iets voor ze te kiezen valt.  BAMM  is gewend om het paard niet achter, maar voor de wagen te spannen.

Op de foto wagen ze zich in het hol van de Medemblikker leeuwen (en komen z.g. flyerende collega’s tegen in hun partij confectie) want  op de foto rijden ze door de Nieuwstraat. A passant merkt BAMM op dat die Nieuwstraat wel wat te verbeteren en op te leuken valt, maar BAMM  zorgt (tussen wat verkiezingsleuzen door) voor een gezellig muziekje, en het paard briest en hinnikt af en toe wat.Dat maakt die Nieuwstraat toch wel stukken gezelliger, het zou eigenlijk een vaste attractie moeten worden. De amazone op het paard is kandidate nr. 4 Manon Poland van BAMM  die zich op de noden en wensen van de jeugd zal gaan richten, terwijl nr. 2 dhr. Kooiman fungeert als een goede bestuurder, die weet waar hij mee bezig is.

p.s.  We zagen weinig zwerfvuil, kennelijk waren de papiertjesprikkende collega’s van PvdA net langs geweest.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?