Medemblik Actueel.

Algemeen Politiek

PvdA Medemblik heeft schoon genoeg van zwerfafval

de PvdA heeft er schoon genoeg van
de PvdA heeft er schoon genoeg van

Medemblik – Onder het motto “de PvdA heeft er schoon genoeg van” heeft een grote delegatie van de PvdA Medemblik, afgelopen zaterdagmiddag in de kern Medemblik de handen uit de mouwen gestoken. In het gebied rondom “de Muiter” werd in korte tijd een grote hoeveelheid zwerfvuil verwijderd en leverde dit een “vangst” op van zo’n 10 vuilniszakken.

Naast veel zwerfvuil viel ook de grote hoeveelheid hondenpoep op; eveneens voor de PvdA en inwoners naast zwerfvuil ergernis nummer 1! De PvdA heeft zich voorgenomen de komende jaren regelmatig de kernen te bezoeken en opnieuw de handen uit de mouwen te steken. In het kader van een schone en leefbare omgeving wil de PvdA hier daadwerkelijk actief aan meewerken.

pvda 2

Reageren via facebook