15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:07
Medemblik Actueel.

33-jarige dronken Opmeerder wil boom ontwortelen met zijn auto

Midwoud – Op zondagmorgen hield de politie een 33-jarige man uit Opmeer aan in verband met een eenzijdig verkeersongeval op de Tripkouw in Midwoud. Omstreeks 03.45 uur kreeg de politie melding dat een auto op de Tripkouw tegen een boom zou zijn gereden.

Ter plaatse bleek dat de auto na de aanrijding was weggereden. Op basis van het door de getuigen opgegeven kenteken, kon de bestuurder worden achterhaald. Hij bleek alcohol te hebben gebruikt. De man blies 750 ug/l. Dat is ruim drie maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De man verklaarde pas thuis na het ongeval gedronken te hebben. 

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?