17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 04:53
Medemblik Actueel.

Help mee het OV verder te verbeteren

Westfriesland – Geef via het OV-panel Noord-Holland uw mening over het openbaar vervoer in de regio. Het gaat om het busvervoer in Noord-Holland uitgevoerd door Connexxion. Door uw mening te geven levert u een belangrijke bijdrage aan beter openbaar vervoer in uw regio. Door eens per kwartaal enkele vragen te beantwoorden kunt u helpen de dienstverlening verder te optimaliseren.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom geven wij er veel voor terug. Voor elke volledig ingevulde vragenlijst ontvangt u ‘Busjes’, deze zijn in te wisselen voor cadeaubonnen voor alle artikelen van bol.com(met uitzondering van de bol.com fotoservice). U kunt er ook voor kiezen om een goed doel te steunen. Een echte win-win situatie dus! Meld u nu aan via http://www.ovpanel-nh.nl/

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?