Weerbericht Medemblik 6 maart – Volop lente

wv0306

Medemblik – Met temperaturen die vandaag bijna het dubbele zijn van wat wij normaal begin maart moeten hebben , en een vrijwel onbewolkte dag mag je vandaag stellen dat het volop lente is. Temperatuur overdag 13 graden terwijl de wind maar zwakjes waait uit het zuiden. Kans op neerslag is er niet. In de loop van de middag is er wel kans dat er wat sluierbewolking onze regio binnentrekt maar de zon zal zich daar weinig van aantrekken. Vannacht koelt het af naar zo’n 3 graden.

Vrijdag is er wat meer bewolking waaruit tegen de avond heel misschien 1 of 2 spatjes regen gaat vallen. De temperatuur loopt op naar 13 graden overdag en in de nacht daalt de temperatuur naar 4 graden. De wind is zwak tot matig 2 á 3Bft.

Het weekend verloopt zo goed als onbewokt met uitbundige zonneschijn en zeer hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Zaterdag kan het 16 á 17 graden gaan worden en zondag 14 á 15 graden. Prachtig weer om buiten bijvoorbeeld de tuin te gaan doen.  In de nachten koelt het af naar zo’n 3 graden.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.