Toneelgroep Europa brengt een spannende komische thriller: Moord in het spotlicht

Wervershoof – De avond begint als elke andere avond. De decorbouwers zijn nog volop met de voorbereiding bezig. Het licht en het geluid worden nogmaals getest. De aanwezige acteurs leren nog hun laatste teksten uit het hoofd. De stoelen in de zaal worden netjes naast elkaar gezet. De regieassistente werkt zich door een onmenselijk hoge stapel aantekeningen heen en de regisseur loopt vol spanning door het theater. Als de laatste acteurs zijn binnengedruppeld, begint één van de laatste repetities en alles loopt volgens plan. Totdat de sfeer met een donderklap omslaat…

Echter dit is geen repetitie van onze toneelgroep. We spelen dit jaar een toneelstuk in een toneelstuk. Onder leiding van onze nieuwe regisseur Loek Stam brengen wij u ‘Moord in het spotlicht’. Het stuk neemt u mee in een achtbaan vol spanning en sensatie. De uiteenlopende personages komen allen in de problemen en proberen er alles aan te doen om zich niet verdacht te maken. Niets is wat het lijkt. Niemand is zoals hij of zij overkomt. Of zijn ze dat juist wel?

Komt het zien op zaterdag 22 maart (20:00 uur), zondag 23 maart (14:00 uur) en/of maandag 24 maart 2014 (20:00 uur). We spelen voor het eerst in het nieuwe gebouw van s.c.c. De Schoof in Wervershoof.

Kaarten kunt u bestellen bij Ineke (0228-581861) of Colinda (0228-583640). Per e-mail kunt u bestellen via toneeleuropa@ziggo.nl. Kaarten zijn dit jaar €7,- en kinderen tot 12 jaar mogen voor €5,- naar binnen.

Wij hebben er zin in, u toch ook?

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.