11.8 C
Medemblik
25 september 2020 19:34
Medemblik Actueel.

Ongeval Meerlaan Medemblik, 1 persoon naar ziekenhuis

Ongeval Meerlaan Medemblik, 1 persoon naar ziekenhuis
Foto: Milan van der Terp/112 Medemblik

Medemblik – Even voor zevenen vanochtend werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Meerlaan te Medemblik. Er was hier een ongeluk ontstaan tussen een fietser en een bestelbus. Aangezien er ook een 2e slachtoffers was, werd na een kwartier nóg een ambulance opgeroepen. De slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, en één van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de toedracht en de toestand van de slachtoffers is van het ongeval is nog onbekend bij mij.

Tekst & foto –  Milan van der Terp/112 Medemblik

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?