Medemblik Actueel.

Voetbal

Inschrijving AZ Selectiedagen geopend

Medemblik – De inschrijving voor de AZ Selectiedagen 2014 is geopend. Voor jonge voetballers die hun talenten willen tonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding, wordt het evenement in april en mei op zeven verschillende locaties in Noord-Holland georganiseerd.

Tijdens de AZ Selectiedagen krijgen jonge voetballers een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren zij hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de dagen wordt door de trainers en scouts van AZ actief gespeurd naar talent. 

Pupillen en junioren
Eerstejaars F-pupillen tot en met tweedejaars D-pupillen (voetballers geboren tussen 2001 en 2006) kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Locaties
De AZ Selectiedagen vinden dit jaar plaats op zeven verschillende data en locaties verdeeld over heel Noord-Holland. Te weten:

  • Den Helder FC (Den Helder); (23 april 2014).
  • K.F.C. (Koog aan de Zaan); (28 april 2014).
  • HBC (Heemstede); (29 april 2014).
  • RKVV DEM (Beverwijk); (30 april 2014).
  • De Foresters (Heiloo); (1 mei 2014).
  • SVW ’27 (Heerhugowaard); (7 mei 2014).
  • De Zouaven (Grootebroek); (14 mei 2014).

De talenten worden geadviseerd zich in te schrijven bij de dichtstbijzijnde locatie.

Inschrijven
Aanmelden voor één van de dagen kan via www.az.nl/selectiedagen. De inschrijving loopt tot 15 april. 

Kosten
De kosten voor deelname aan de AZ Selectiedagen bedragen € 7,50,- per persoon. Kinderen die lid zijn van de AZ Juniorclub De Waaghalzen of de AZ AllstarZ kunnen voor € 5,- deelnemen op vertoon van de lidmaatschapskaart.

Via: FC Medemblik

 

Reageren via facebook