Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Gemeenschapsveiling 7 maart a.s. in Café Restaurant ’t Fortuin

Wervershoof – Tijdens de gemeenschapsveiling van vrijdag a.s. wordt o.a. een creatieve Herfstmiddag aangeboden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit koopje: Deze wordt gehouden op zondagmiddag 5 oktober. Mogelijk handig voor u om dit te weten.

Dan is het bijna zover; alweer de 59e veiling met ook dit jaar – zo heeft u kunnen zien in de catalogus – een bijzonder gevarieerd aanbod aan koopjes.Onder het toeziend oog van notaris Rinske Mantel zullen de 675 kavels bij opbod worden geveild door onze afslagers: Richard de Beer en Peter Swart, een afslagersduo dat inmiddels niet meer weg te denken is bij dit bijzondere evenement. Behalve dat u met uw bijdrage één van de vele verenigingen steunt binnen onze gemeenschap, staan wij garant voor een supergezellige avond, die uniek is voor ons dorp Wervershoof.

Bent u vóór 20.00 u aanwezig, dan ontvangt u de koffie met iets lekkers daarbij gratis. Ook worden onder de eerste honderd kopers 4 geldprijzen verloot van € 50,00. Later op de avond kan het zomaar zijn dat u ook nog worden getrakteerd op een hapje en een drankje. Mocht u nog niet op de hoogte zijn van het fenomeen gemeenschapsveiling, dan raden wij u aan onze site te bezoeken:www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom op 7 maart a.s. in Café Restaurant ’t Fortuin. Aanvang: 19.00 u. Bent u benieuwd naar de opbrengst? Bezoek dan zaterdagmorgen onze website.

Graag tot vrijdag!
Bestuur Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof

Via De Binding

Reageren via facebook