Bedank je penningmeester en maak kans op € 2.500,- voor de clubkas!

Medemblik – Waar zouden we zijn zonder penningmeesters? Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun vereniging, vaak op de achtergrond. Zet de penningmeester van uw vereniging in het zonnetje of meldt hem/haar aan voor de Penningmeester van het jaar 2014 verkiezing! 

Zet de penningmeester van uw vereniging in het zonnetje
Wil je jouw penningmeester een keer in het zonnetje zetten, ga dan naar de website en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor deze verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2014. De oproep je penningmeester te bedanken en te nomineren loopt van 3 maart t/m 2 april 2014.

Vakjury
De winnaar wordt vervolgens verkozen door een vakjury, waarna de winnaar feestelijk wordt gehuldigd. De winnende penningmeester krijgt € 2.500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf.

Bedanken of nomineren
In beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk. Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje?! Bedanken en nomineren kan van 3 maart t/m 2 april 2014, ga naar de website van de Penningmeester van het jaar verkiezing en doe mee!

Penningmeester van het Jaar wordt mogelijk gemaakt door Davilex en RegioBank en is een initiatief van 2Basics. Alle partners zijn sterk bij sport en het verenigingsleven betrokken en geloven in de kracht van breedtesport.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.