32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 17:36
Medemblik Actueel.

Hauwert in Concert met de Bluegrass Boogiemen

Hauwert – Vier mannen met akoestische instrumenten en microfoon. Al 20 jaar zijn Arnold Lasseur (zang, mandoline, dobro)  Robert-Jan Kanis (gitaar, zang), Bart van Strien (zang, banjo) en Aart Schroevers (zang, contrabas) samen.

In 2012 verrasten ze ons nog met speciale vertolkingen in het top 2000 café bij Matthijs van Nieuwkerk. Ze speelden al eerder in zowel ‘Hauwert als Lowlands en Noorderslag’ maar toerden ook de wereld over. In Ierland wonnen zij de Crystal Bowl als meest populaire band tijdens het Guinness International Bluegrass Festival. In eigen land wonnen zij maar liefst acht keer de Gram Parsons-Award als beste akoestische band.

Het concert begint op 14 maart om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.30 uur. Toegang: € 10,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast de kaartverkoop aan de zaal ook reserveren via:  hauwertinconcert@qmail.com Website: www.hauwertinconcert.nl

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?