16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:57
Medemblik Actueel.

Benefiet muziekfestival in Medemblik, muziek voor goede doelen.

lentefestival
zangersduo Altijd Goed (Jaap Swagerman en Martin de Jager)

 

Medemblik – Op 15 maart presenteert Stichting MirandaMania het 1e MirandaMania Lentefestival. Diverse bandjes en artiesten treden belangeloos op voor diverse regionale goede doelen.

Na de MirandaMania Spinningmarathon wordt MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot een ware muziektempel. Vorig jaar is het idee ontstaan om het podium te gebruiken voor een benefiet muziekfestival. Om 19:00 uur s’avonds gaat de zaal open.

De avond wordt gepresenteerd door een combinatie van het zangersduo Altijd Goed (Jaap Swagerman en Martin de Jager) en het DJ-duo Dance to the Legends (Peter Botman en André Hundman), bekend van A-meezing Rondom.

De optredende bands zijn:

  • No Excuse met Ronald Raven, Zeger Davidzon (Venhuizen) en Stan Evers (Midwoud),
  • Quilty Pleasure met  Geert Laan, Puck Holshuijssen, Harm Besseling (Enkhuizen) Joost Besseling (Grootebroek)
  • The Petoempers met Tim van Velzen, Kees Grent (Onderdijk), Eric Nieuwboer (Bovenkarspel), Jan Manshanden (Andijk) en Zjon de Bruin (Medemblik),
  • Fu Fighters met Jakob Keijzer (Onderdijk), Zjon de Bruin, Erik Kalma, Maarten Ottens (Medemblik) en Mike Koeleman.
  • In Case of Silence met Jeanine Langreder, Maarten Ottens (Medemblik), Daan Steinhaus (Hoorn), Arthur Looij (Abbekerk), en Roel van der Heiden (Opperdoes)en
  • de Medemblikker formatie Unique Creation met Sanne Laan, Daan van der Ham, Niels van Doorn, Sam Lonis en Eddy van Belleghem.

De muziek is heel divers en voor alle leeftijden. Het maak niet uit of je van Rock, Dance, top 40 of Nederlandstalig houd. Er is voor elk wat wils.

De toegang tot het festival is gratis De entreekaarten zijn af te halen bij verschillende afhaalpunten in Andijk, Blokker, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Wervershoof, Wieringerwerf en Wognum. Kijk voor meer informatie op onze website www.mirandamania.nl Kom allemaal, geniet van een leuke avond en steun zo de goede doelen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?