17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 22:08
Medemblik Actueel.

Bamm promoot Manon Poland. Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Manon nr 4 op de BAMM-lijst
Manon nr 4 op de BAMM-lijst

Andijk – Mocht u een 5 minuten, een uurtje, of een halve dag over hebben dan nodigen we u uit om onze  -m website www.bam-med.nl  te bezoeken.  Onze partijnaam is veranderd in BAMM omdat we er voor de gehele gemeente willen zijn. Weliswaar trekken we er niet op uit om met flyers het milieu te vervuilen en de vuilnisbakken te vullen, maar we laten ons wel duidelijk zien, en op diverse manieren ook horen.

We presenteren de eerste vier kandidaten wat extra, o.a. nr. 4  Manon Poland, die net achttien is, en haar leeftijdsgenoten wil stimuleren om zich ook te laten horen. BAMM heeft een paar jaar ervaring opgedaan en heeft ontdekt dat er veel anders kan en ook moet, in de gemeente Medemblik. Als alles goed ging was BAMM gestopt.  

Bamm heeft inmiddels 8 casussen beschreven van zaken zoals die zich hebben voltrokken en waar ze zware kritiek op hebben. Dit in de vorm van korte verhalen geplaatst op de website onder de titel: lees en verwonder u. Dit kunnen we met nog eens zo veel aanvullen maar de tijd ontbreekt.  We proberen duidelijk te maken dat er echt iets te kiezen valt voor de gemeente Medemblik.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?