Bouwmarkt Fixet Medemblik over in andere handen

einde oefening

Medemblik – 58 jaar geleden begonnen in de Nieuwstraat als winkel waar je alles op het gebied van hout, verf,behang kon kopen. Maar ook kon je er als kind verdwalen in de grote hoeveelheid lego die daar te koop was.. Toen Anne en Margreet Minnema de zaak overnamen werd de drang om groter te groeien groter en groter bij Anne Minnema.

Toen het pand van voormalig machinefabriek Hoekstra op het industrieterrein leeg kwam te staan nam Anne het besluit om te gaan verhuizen met het bedrijf.  Het oude pand van Hoekstra werd aangekocht, grondig verbouwd en een nieuwe start als doe het zelf markt was gemaakt.  Maar als snel na de opening bleek dat dit pand te klein was en werd er verder gekeken.  Toen de buren failliet gingen werd de stap gemaakt naar het huidige pand.. 

Nu na 42 jaar ondernemersschap vinden Anne en Margreet Minnema het voldoende en gaan er mee stoppen. Binnen het gezin is er geen opvolging en dus werd er gezocht naar een opvolger van buiten.  Deze werd gevonden in Middenmeer. In Middenmeer is ook een Fixet bouwmarkt en de eigenaren van deze bouwmarkt Ger en Edith Bijenhof, die sinds 1999 eigenaar zijn, wilde de stap wel maken en besloten de Fixet in Medemblik over te nemen.

Op zaterdag 1 maart aanstaande is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie Anne en Margreet uit te zwaaien als eigenaren van de Fixet Medemblik.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.