Medemblik Actueel.

Sport

SEW gaat voor vierde plaats in de play-offs

Nibbixwoud – De handbalsters van SEW hebben zich als vijfde geplaatst voor de play-offs van de eredivisie. Nu volgen er, na de eerste gespeelde wedstrijd tegen Quintus afgelopen zaterdag, nog 9 duels. 

Afgelopen zaterdag werd tegen de nummer vier Quintus gelijk gespeeld: 23-23. Melissa Willemse benutte in de laatste minuut uiterst koelbloedig een penalty. In de tweede helft werd een achterstand van 20-15 weggepoetst.

De trainer ziet bij de laatste vier eindigen als een zware klus: “In de 18 jaar dat ik bij de club zit, hebben we ons altijd weten te plaatsen voor de Europacup. Dit jaar wordt dat lastig. Maar we zullen onze huid duur verkopen. En we worden wel elke keer een stapje beter.” Onduidelijk is nog of Nicole Wenker mee kan spelen bij het aankomende duel tegen Dalfsen.

Reageren via facebook