Medemblik Actueel.

Wielrennen

Pim Ligthart maakt prima start bij Lotto Belisol

Twisk – Wielrenner Pim Ligthart heeft zijn eerste koersen met Lotto Belisol achter de rug. In het Midden-Oosten reed hij de Ronde van Oman en de Ronde van Qatar. “Het ging heel goed. In Qatar eindigde onze kopman Roelandts als derde in het eindklassement. Oman was helemaal fantastisch. Onze sprinter Greipel won drie van de zes ritten. Zelf had ik ook een goed gevoel op de fiets. Ik ging verrassend lang mee berg op”, zei Ligthart.

Komende zaterdag rijdt Ligthart de voorjaarsklassieker Omloop het Nieuwsblad. Daar zal hij vooral in dienst rijden van kopman Jürgen Roelandts. 

Na Omloop het Nieuwsblad gaat Ligthart Parijs-Nice rijden en normaliter Milaan-San Remo. “In Parijs-Nice ontbreken onze kopmannen Jurgen van den Broeck en André Greipel, dus daar kan ik mijn eigen ding doen”, schrijft RTVNH op haar website.

Reageren via facebook