Eigenaar winkelcentrum Zwaagdijk-Oost wil ook Polenhotel bouwen

Zwaagdijk-Oost – Low budget units voor kleine ondernemers, een onderkomen voor arbeidsmigranten, een wandelpromenade én een betere ontsluiting van het winkelcentrum. Dat is wat Mammoet-eigenaar Leo Entius voor ogen heeft met de nieuwe uitbreiding van ’zijn’ Klaverweide in Zwaagdijk-Oost.

Het winkelcentrum van ruim 11.000 m2 dat tot ergernis van velen in 2012 zijn deuren opende, heeft in het bestemmingsplan nog zo’n 1500 m2 ruimte om uit te breiden. Die wil Entius nu benutten, meldt het NHD op haar website.

,,Wij willen iets toevoegen, niet ons eigen centrum uithollen.’’ Hij wil de nieuwe units aan de achterkant en aan de zijkant, waar nu geparkeerd wordt, goedkoop verhuren. Hij denkt aan kleinschalige eenmanszaken

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.