Podium voor handgemaakte spullen in MFC De Bloesem Wognum

Wognum – Iedereen kent wel iemand die zelf iets maakt, gebreid, gehaakt, van glas, van textiel je kan het zo gek niet bedenken. Of je nou lekker bezig bent met zeep of met hout, het maakt niet uit!  Omdat wij graag alle creatievellingen en handgemaakte spullen een podium willen bieden organiseren wij op 9 maart 2014 van 10:00-16:00 de Made By Hands beurs!

Op deze beurs vindt u alles wat handgemaakt is, u kunt ideeën opdoen, in contact komen met andere creatievellingen of leuke spulletjes kopen.

Ook kunt op deze beurs (tegen een kleine vergoeding) meedoen met de workshop koelkastmagneten maken en kunnen kinderen (maar ook volwassenen) een cup-cake komen versieren. Voor een lekker bakkie koffie of thee is het café van MFC de Bloesem geopend.

De eerste editie zal plaats vinden in Multifunctioneel Centrum de Bloesem in Wognum (Conferencelaan 19). De entree bedraagt voor iedereen die 12 jaar of ouder is €0,50 Wilt u meer informatie over deze of andere beurzen? Kijk dan op: www.organisatiebureaulakeman.nl of bel met 06-10 29 48 54

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.