1-1-2, daar pak je ook woninginbrekers mee

Medemblik – U kent uw wijk het beste. Als u denkt dat er iets niet in orde is, dan is dat meestal ook zo. Ziet u verdachte personen in uw buurt, mensen die niet in uw buurt thuishoren en veel aandacht hebben voor woningen in de buurt, bel dan direct de politie via 1-1-2.

Let erop hoe ze eruit zien en in welke richting ze vertrekken, zodat u dit aan de politie kunt doorgeven. Noteer ook het merk en kenteken van het eventuele vervoermiddel. Het is belangrijk om zo snel mogelijk te bellen, immers een inbreker heeft slechts enkele minuten nodig om zijn slag te slaan en er vandoor te gaan.

Door uw melding kan de politie snel ter plaatse zijn en de inbrekers oppakken

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.