Medemblik Actueel.

Medembliks bedrijf 2x genomineerd voor ‘HISWA titels’

Medemblik – Het in Medemblik gevestigde bedrijf Contest Yachts heeft een nominatie voor ‘HISWA Zeilboot van het jaar 2014’ in de wacht gesleept.  Een onafhankelijke vakjy heeft in totaal 3 zeilboten en drie motorboten genomineerd voor deze titel(s).  Bij de zeilboten zijn de Winner 9.00 van Winner Yachts uit Enkhuizen en de Contest 42CS van Contest Yachts uit Medemblik genomineerd en de Contest 52MC maakt kans op de titel ‘HISWA Motorboot van het jaar 2014’.

Annick Conijn van Contest Yachts is enorm blij met beide nominaties. ” “Het is natuurlijk bijzonder dat we genomineerd zijn, qua publiciteit en aandacht levert dit voor ons al heel veel op. Zeker gezien het feit dat we daarnaast ook nog een aantal andere nominaties en verkiezingen hebben gewonnen. Voor de motorboot waren we ook in Engeland genomineerd evenals voor de Europese Power Boat of the Year. De Contest 42CS heeft in de USA de titel ‘Best Import Boat of the Year’ en de ‘Best Midsize Boat 41/45 ft’ gewonnen. Daarnaast heeft de 42CS een grote erkenning gekregen door de prestigieuze prijs ‘European Yacht of the Year’ te winnen in de klasse Luxury Cruiser.” De Contest 42CS is een vernieuwend exemplaar. “Dit jacht biedt heel veel mogelijkheden, zowel voor zeilers die goed willen presteren als voor bijvoorbeeld gezinnen met kleine kinderen. Het schip biedt drie exterieuropties en ook in het interieur zijn 48 opties mogelijk.”

Op woensdag 5 maart aanstaande wordt tijdens de HISWA in de RAI Amsterdam de winnaars. De HISWA is van 5 t/m 9 maart aanstaande in de RAI Amsterdam

Reageren via facebook