Bijeenkomst intensief Helende Elohim Meditaties Medemblik

Medemblik – Op maandagavond 24 februari 2014 geeft Danielle Forrer een meditatie voor Stichting Open Lotus Wieringen te Westerland. Elohim zijn scheppingsengelen, engelen van de hoogste orde. Hun kracht is enorm sterk, invloedrijk en helend. Danielle begeleidt de aanwezigen in diverse meditaties, waarbij de Elohim hun kracht, ondersteuning en diepe heling aanbieden.

Verschillende elohim

Zo zijn er Elohim die ons als een douche van wit licht bevrijden van vreemde energieën en verstoringen, blokkades en zwaarte. En Elohim die onze ervaringen met machtsmisbruik helen en ons ondersteunen om krachtig te zijn. Ander Elohim verbinden ons weer met de inzichten die we voor ons leven en onze taak nodig hebben. Waar andere Elohim ons licht brengen in duistere tijden en pijn verminderen.

In spelen op de aanwezigen

Danielle stemt zich af op de aanwezigen, zodat zij in kan spelen op wat de groep en aanwezigen individueel nodig hebben. Deze avond is dus volledig maatwerk. Voor en na iedere meditatie geeft Danielle uitgebreide uitleg en beantwoordt ze vragen.

Opgave via: Stichting Open Lotus Wieringen

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.