Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik 22 februari – regenachtige start daarna zon

[adrotate group="2"]

wv0222

Medemblik – Wij gaan een mooi lenteachtig weekend tegemoed. Vandaag begint nog met een enkel spatje regen maar daarna krijgt de zon toch echt de overhand al zal deze soms wel door wat sluierbewolking moeten heen branden. Voor de schaatsliefhebbers en sneeuwpoppenbouwers zit er toch niets anders op dan een vakantie naar Lapland te boeken waar nog wel matige tot strenge vorst aanwezig is.

Ook morgen schijnt de zon geregeld al zal dan ook sluierbewolking de zon trachten te hinderen maar dat zal niet echt lukken. De temperatuur loopt vandaag op naar 9 graden en morgen naar 11 graden. 

Ook maandag is een lenteachtige dag, 13 graden, een windje uit het zuiiden 4Bft en geen kans op neerslag.  Vanaf dinsdag neemt de wisselvalligheid iets toe en kan het dinsdag wat gaan motregenen maar veel zal er niet gaan vallen. 

Na dinsdag blijft het mooi lenteachtig weer met hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook