Provincie negeert stadsraad Medemblik bij rondetafelgesprek “wind op land”

Medemblik – Op 13 maart aanstaande wordt in Opmeer een rondetafelgesprek gehouden tussen de gedeputeerden Bond en Talsma van de Provincie Noord-Holland en belangenorganisaties in West-Friesland. Zeer opvallend is dat de Dorpsraden van Opperdoes, Andijk, Hoogwoud, De Weere wel allemaal een uitnodiging hebben gekregen maar de Stadsraad Medemblik er geen heeft ontvangen.

Tijdens deze rondetafelgesprek zal er worden gepraat over de plannen van Hollands Kroon om nog eens 100 windmolens te gaan plaatsen op de gemeentegrens met Medemblik en Opmeer.  Het rare is dat de Dorpsraad Andijk wel is uitgenodigd terwijl deze nergens aan Hollands Kroon grenst en Medemblik dag en nacht te maken heeft met ‘De Ambtenaar’. 

Bij dit overleg zijn ook de NLVOW, Milieufederatie Noord-Holland, Luna Wind Comité en de Stichting De Kwade Zwaan aanwezig. Allemaal partijen die direct of indirect iets met de plannen van Hollands Kroon te maken hebben..

Waarom de Stadsraad Medemblik niet is uitgenodigd is ons niet duidelijk, mogelijk heeft de sosms (zeer) negatieve houding richting de huidige ‘Ambtenaar’ en Hollands Kroon hier mee te maken. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.