12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 05:53
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 21 februari – Lenteachtige winterdag

wv0221

Medemblik – Gisteren leek het wel herfst vandaag lijkt het eerder lente. Vanochtend kan er nog een enkel spatje regen vallen maar de zon zal zich al snel laten zien. De temperatuur loopt op naar zo’n 9 á 10 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten later draaiend naar het zuiden. Vannacht daalt de temperatuur naar zo’n 4 graden.

Zaterdag is een copy van vandaag wat het weerbeeld betreft, zondag idem dito alleen gaan wij dan weer de dubbele cijfers in met de temperatuur. Het wordt dan 10 á 11 graden.  Na het weekend is het op maandag nog een graadje of 2 warmer maar in de avond trekken de eerste buien onze regio binnen.

De rest van de week blijft het zeer zacht maar neemt de kans op neerslag wel toe.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?