Medemblik Actueel.

Algemeen

Opnames RTL programma ‘Altijd Jong’ bij PSYA Medemblik

Medemblik – Aanstaande maandag 24 februari zullen er bij PSYA, gevestigd in het oude politiebureau van Medemblik, opnames plaatsvinden voor het RTL programma ‘Altijd Jong’.

PSYA, een instelling voor psychologische, psychiatrische en psychosociale hulpverlening in Noord – Holland, is gevraagd om als expert informatie te geven over deze vorm van hulpverlening.

‘Altijd Jong’ is een wekelijks programma op RTL4. Presentatoren Winston Post, Tanja Jess en Beertje van Beers onderzoeken welke aspecten van het leven er voor kunnen zorgen dat je gezonder, vitaler en gelukkiger door het leven gaat. Met andere woorden hoe blijf je ‘Altijd Jong’?

In deze aflevering staat mentale gezondheid centraal. Presentator Winston Post onderzoekt wat de (on)waarheden rondom persoonlijkheidsstoornissen zijn. De professionals die werkzaam zijn bij PSYA, zullen hem, en hiermee de kijkers, hier meer inzicht in geven.

Op zondag 2 maart aanstaande zal de aflevering om 11.50 uur worden uitgezonden op RTL4. Op deze zender wordt de aflevering op zaterdag 8 maart herhaald om 12.20 uur.

 

Reageren via facebook