Turfhoek Medemblik zorgt voor grijze haren bij de gemeente

Medemblik – De aanpassing van de rijrichting op de Turfhoek is op zich niet eens zo’n groot probleem, het was even wennen dat je vanaf de andere kant nu moest rijden.  Maar wel is het een groot probleem om vanaf de Turfhoek met je auto de Meerlaan of de sluis richting het Keern te rijden.

De diverse strepen op de stenen zijn het bewijs dat menig auto daar de drempel niet kan nemen zonder de onderkant van de auto te beschadigen.  De redactie heeft contact gehad met de gemeente Medemblik en die zijn er zich er volledig van bewust dat de kans op schade groot is aan auto’s die deze drempel willen nemen.  Maar zij zien op dit moment geen kans om de Turfhoek voor 2 of 3 dagen af te sluiten om deze drempel te verlagen zodat je veilig de rit kan vervolgen.

De gemeente zal elke schade coulant behandelen die vanwege deze drempel bij de gemeente binnenkomt.  Heeft u dus schade opgelopen aan de onderkant van uw auto omdat u dankzij deze rare constructie met de bodem van de auto over de straat schuurt dan kunt u dit verhalen bij de gemeente Medemblik.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.