9.4 C
Medemblik
24 november 2020 18:16
Medemblik Actueel.

Mathilde Santing in het Bon-theater Medemblik

Mathilde Santing

Medemblik – Mathilde Santing en gitarist Maarten van der Grinten. Zelden waren twee solisten zo aan elkaar gewaagd. Beiden al jaren ‘on top of their game’ en geroemd als veelzijdige alleskunners. Het duo is wekelijks te horen in Mathildes radioprogramma en ook in het Sinatra-project was Van der Grinten haar vaste gitarist
.
In tegenstelling tot wat de commerciële media ons tegenwoordig willen doen geloven, bestaat er niet zoiets als een duel tussen muzikanten. De kern van muziek zit in chemie tussen muzikanten. Mathilde: “Muziek is als de liefde. Je beleeft het alleen of samen, maar nooit met als doel de ander te ondermijnen.”

De avond wordt geïnspireerd door de strijd met innerlijke vijanden. Het draait bij dit duel om de soms tegengestelde opties in het leven: vormen of volgen, zwijgen of biechten, opbranden of sparen, oprechtheid of manipulatie, ontkenning of spijt. Geen genre wordt geschuwd, geen wapen blijft ongebruikt. Een muzikale thriller met oorspronkelijk werk, emoties en bovenal veel bezieling van deze twee goede vrienden.

Gratis kaarten

Medemblik Actueel geeft 2 x 2 vrijkaarten weg. Mail ons de titel van haar laatste album en win 2 van de 4 vrijkaarten.

Bezoek de website
http://www.mathildesanting.nl

Details

  • Wanneer: 1 maart 2014
  • Hoe laat: 20:00 uur
  • Kosten: € 17,59 pp
  • Informatie: 0227 543076/ 0227-544495

Reageren via facebook